sábado, 17 de marzo de 2012

Gandia en Fallas.

Estamos metidos de lleno en la fiesta fallera: monumentos falleros, despertàs,entrega de banderines,mascletàs, desfiles, música, bautizo, ofrenda, nit del foc... La calle vive plenamente la fiesta, una de las destacadas dentro del calendario festivo internacional. 
Gandia rebosa alegría por todas partes. L@s gandiens@s y los muchísimos visitantes hacemos un alto en el camino y disfrutamos de la imaginación, ironía, gracia, crítica sana, ingenio... que ponen a nuestra disposición Falleros y Falleras y que culminará, como la vida misma, reducida a cenizas la noche de San José. 


 ¡¡¡Este paraiso que es Valencia, La Safor y Gandia está en Fallas!!!




En lo personal guardo muy gratos recuerdos de los cuatro años que, como Concejal del Ayuntamiento de Gandia, tuve el gran honor de ser Delegado de la Ciudad ante la Junta Local Fallera.

                                                         ---------------------------------

 


Estem ficats de ple en la festa falleramonuments fallersdespertades, lliurament de banderinsmascletadesdesfiladesmúsicabateigofrenanit del foc ... El carrer viu plenament la festauna de les destacades dins el calendari festiuinternacional.
Gandia desborda alegria per tot arreuEls i les gandiens @ si els moltíssimsvisitants fem una parada en el camí i gaudim de la imaginacióironiagràcia,crítica sanaenginy ... que posen a la nostra disposició Fallers i Falleres i que culminaràcom la vida mateixareduïda a cendres la nit de Sant Josep.

  ¡¡¡Aquest paradís que és Valènciala Safor i Gandia està en Falles!


En el personal guardo molt grats records dels quatre anys que, com a regidor de l'Ajuntament de Gandia, vaig tenir el gran honor de ser delegat de la Ciutat davant la Junta Local Fallera.




















No hay comentarios:

Publicar un comentario