martes, 15 de febrero de 2011

Fallas

    Decía en mi entrada del blog de final de Navidad que "dentro de nada fallas"... y el tiempo que no se detiene nos ha traido febrero y así el pasado día 5 la crida que supone el inicio de este tiempo fallero. El domingo 13 la cabalgata mayor recorrió de nuevo las calles de Gandia..
     Crida y cabalgata masivas en participación  y en las que es de alabar el trabajo bien hecho de falleros y falleras de las diferentes comisiones ofreciendo creatividad, ingenio, originalidad, gracia...
     Y así continuarán actos y mas actos que nos llevarán a la noche de la cremá el 19 de marzo en los que podremos admirar tanto del trabajo de ese colectivo y que sería un  desatino tratar de descubrir ahora.
     Tuve la oportunidad de convivir con el mundo fallero de Gandía durante los años de mi trabajo como Concejal-Delegado ante la J.L.F. y conozco y valoro todas esas virtudes y saber hacer fiesta, cultura y todo lo necesario para que sean la mejor demostración festiva.
    Así que: vixcan las Fallas y vixca Gandia.
     
Deia en la meva entrada del bloc de final de Nadal que "dins de res falles" ... i el temps que no s'atura ens ha portat febrer i així el passat dia 5 la crida que suposa l'inici d'aquest temps faller. El diumenge 13 la cavalcada major recórrer de nou els carrers de Gandia ..

      Crida i cavalcada massives en participació i en les que és de lloar la feina ben feta de fallers i falleres de les diferents comissions oferint creativitat, enginy, originalitat, gràcia ...

      I així continuaran actes i més actes que ens portaran a la nit de la crema el 19 de març en què podrem admirar tant del treball d'aquest col.lectiu i que seria un disbarat tractar de descobrir ara.

      Vaig tenir l'oportunitat de conviure amb el món faller de Gandia durant els anys de la meva feina com a Regidor-Delegat davant la JLF i conec i valoro totes aquestes virtuts i saber fer festa, cultura i tot el necessari perquè siguin la millor demostració festiva.

     Així que: Vixca les Falles i Vixca Gandia

No hay comentarios:

Publicar un comentario